Preturi la instalatii electrice si de curenti slabi

 

In prezent societatea noastra ofera servicii complete de cablare a cladirilor (instalatii electrice, retele structurate pentru date si telefonie, CATV, SAT, sisteme de supraveghere, alarme antiefractie si detectie incediu autorizate de ARTS, Politie si IGSU), toate incepand de la faza de proiectare, continuand cu executie sau montaj si terminand cu lucrarile de mentenanta si reparatii unde este cazul. Departamentul nostru de IT va sta la dispozitie pentru etapele care urmeaza dupa cablare - punerea in functiune a echipamentelor, configurarea routerelor, serverelor (active directory, e-mail, file server), VPN, definire drepturi de acces, retele wireless, centrale telefonice, solutii pentru backup, solutii cu protectie UPS si multe alte servicii...

Vrem astfel sa venim in intampinarea clientilor care doresc realizarea lucrarii de catre o singura echipa de specialisti in baza unui singur proiect, economisind astfel timp si bani.

Daca alegeti sa ne contactati, fie ca o faceti prin intermediul formularului de contact sau telefonic, va stam la dispozitie non stop cu informatii ce va pot fi de folos. Puteti solicita oricand o intalnire. La noi deplasarea, constatarea si consilierea nu costa nimic.

Preturile pentru lucrarile de instalatii electrice si de curenti slabi pe care le practica firma noastra, difera in functie de complexitatea lucrarii si volumul de munca.

Preturi la instalatii electrice

Preturi instalatii electrice la apartament sau garsoniera.

Preturile pentru acest tip de lucrari pe care le practica firma noastra difera in functie de complexitatea lucrarii si volumul de munca.

Asa cum bine se stie pretentiile de consum au crescut destul de mult fata de anii in care au fost executate instalatiile electrice la blocuri (referinta in special la locuintele mai vechi de 20 ani), consumatorii s-au inmultit, necesarul de confort este diferit fata de trecut. Asta inseamna ca instalatiile electrice din aceste locuinte nu mai corespund cerintelor de consum actuale, gradul de protectie este diferit, materialele folosite in trecut sunt depasite si nu mai pot sustine in conditii de siguranta buna functionalitate a consumatorilor electrici.

O lucrare de inlocuire a instalatiei electrice la o locuinta situata intr-un spatiu comun (apartament sau garsoniera), este o lucrare complexa de o importanta foarte mare pentru cei care locuiesc in spatiul respectiv, de instalatia electrica depinde buna desfasurare a tuturor activitatilor ce se desfasoara in spatiul respectiv.

In primul rand aceste tipuri de lucrari prin natura realizarii lor implica un deranj asupra celor care nu sunt direct implicati ( vecinii care locuiesc in apropiere ) si de aceea este important sa se respecte urmatoarele cerinte:

 • Lucrarea sa se faca intr un timp cat mai scurt cu putinta si sa se respecte programul de odihna impus de legea in vigoare.
 • Lucrarea sa fie de foarte buna calitate intrucat orice problema aparuta ulterior implica disconfort atat persoanelor care locuiesc in apartament cat si vecinilor.
 • Fiind vorba de o lucrare ascunsa ( ingropata ) este foarte importanta calitatea materialelor, astfel incat folosirea produselor de slaba calitate pot implica interventii ulterioare nu doar de natura electrica si pot fi foarte costisitoare.
 • Pentru acest tip de lucrari este foarte imprtanta si perioada de garantie a lucrarii pe care o acorda furnizorul de servicii. Fiind vorba de un spatiu de locuit comun, o lucrare de calitate care beneficiaza de o garantie pe o perioada indelungata de timp ofera siguranta si confort tuturor locatarilor din imobil.
 • li>Va oferim spre exemplu o gama de preturi pentru locuinte (apartamente, garsoniere) in blocuri:
 • Instalatie electrica garsoniera - 2000 ron. Durata de executie 3 - 4 zile lucratoare.
 • Instalatie electrica apartament doua camere - 3000 ron. Durata de executie 5 - 6 zile lucratoare.
 • Instalatie electrica apartament trei camere - 3500 ron. Durata de executie 6 - 7 zile lucratoare.
 • Instalatie electrica apartament patru camere - 4000 ron. Durata de executie 7 – 8 zile lucratoare.
 • Preturile sunt negociabile si pot sa difere in functie de volumul de munca. Operatiuni incluse in acest pret sunt urmatoarele:
 • Dezafectarea instalatiei vechi care se face prin debransarea ei de la tabloul electric al locuintei. Precizam ca nici o parte din cablajul electric vechi nu se mai foloseste, el se extrage din zidarie daca este posibil. Intrucat noua instalatie electrica foloseste cu totul alte materiale si numarul circuitelor electrice creste sunt necesare trasee de cablu noi, nu exista posibilitatea ( cel putin in cazul locuintelor din beton ) de a introduce cabluri noi prin spatiile (tuburile) de la instalatia veche.
 • Consultare cu beneficiarul privind pozitionarea prizelor, intrerupatoarelor, corpurilor de iluminat ce vor deservi noua instalatie electrica si stabilirea traseelor electrice care vor fi executate, respectand cerintele beneficiarului privind numarul si pozitionarea locurilor de consum daca acest lucru respecta normativele tehnice in vigoare.
 • Executarea de canaluri ( santuri, sparturi ) in structura tare ( beton, tencuiala) pentru a face loc traseelor de cabluri care urmeaza sa fie instalate. Aceasta etapa este cea mai dificila si necesita un volum de munca destul de mare. Se face prin taierea betonului cu discuri abrazive pe toata lungimea noului traseu electric si inlaturarea masei taiate cu percutoare.
 • Executare traseelor de cabluri prin pozarea lor pe traseele pregatite in acest sens. Cablurile sunt prinse ferm pe pereti cu ajutorul diblurilor, banda montaj, ipsos. In acelasi timp se face si cablarea curentilor slabi ( cablu de antena , internet, boxe, alarma).
 • Montajul dozelor de aparat si a dozelor de legatura.
 • Realizarea conexiunilor electrice in doze, proba instalatiei.
 • Realizarea noului tablou electric la standarde moderne, conform normelor de siguranta in vigoare, tablou in care se vor regasi circuite dedicate consumatorilor importanti aflati in locuinta.
 • Nu este inclusa in pret etapa finala cu montajul prizelor, intrerupatoarelor si a corpurilor de iluminat. Pretul pentru montaje se stabileste in functie de complexitatea lucrarii, numarul si tipul aparatelor ce trebuie montate.

Cablajul electric se executa cu materiale de cea mai buna calitate. La traseele electrice ingropate in pardoseala sau pereti destul de supuse la solicitari mecanice sau la temperatura este recomandata folosirea cablului de tip CYYF (cablu din cupru, rigid) care este rezistent la umiditate, diferente de temperatura, are intarziere la propagarea focului, reduce riscul de aparitie a unor probleme cauzate de eventuale inundatii, socuri etc.

Toate prizele din locuinta vor fi legate la impamantare.

Durata de exploatare a lucrarii in conditii normale este de pana la 50 ani. Garantia pentru lucrare este pe viata.

In ceea ce priveste aparatajul folosit ( gama de prize si intrerupatoare) recomandam gama de aparataj modular foarte popular in prezent. Au avantajul ca nu se pot "smulge" din perete ca cele traditionale, montaj compact care permite mai multe aparate intr un loc ingust, o gama variata de culori si modele. Echipa noastra va poate prezenta modele si preturi atractive de la producatori de prestigiu in domeniu – Gewiss, Legrand, Vimar, Biticino.

Va stam la dispozitie in orice moment pentru orice informatie de care aveti nevoie. Pentru o oferta de pret cat mai cinstita nu ezitati sa ne contactati.

Foarte multe poze cu lucrarile noastre puteti vedea pe pagina mea de Facebook ( dati un search cu numele meu " Laurentiu Vasilief "). Foarte multi prieteni din lista sunt clienti de ai nostri, puteti obtine detalii despre seriozitatea de care dam dovada in activitatea pe care o desfasuram.

Contact

S.C. Electric Instal S.R.L.
Adresa: Str. sold. Lica Gheorghe nr. 23, sect 4
Telefon: 0727.887.546
Email:

Vasilief Laurentiu

 • Vasilief Laurentiu Electric Instal Official page